A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


FRISSEK ÉS HÍREK

MIÉRT HOZTÁK VISSZA VÖRÖS KOPONYÁT?

2018.05.12. 09:45

A tény, hogy a Vörös Koponya a Lélek Kő őrzőjévé vált, sokakat meglepett, és mindenkiben egy kérdés merült fel: Miért pont ő? 
A Russo testvérek elárulták, hogy miért pont ezt a régi ellenséget hozták vissza.

Valakinek a Lélek Kő kapujában kellett lennie, és valakinek fel kellett állítania a szabályokat Thanos-nak és Gamora-nak.Valakinek, akinek története van a kövekkel, és akinek nagyobb tapasztalata van velük.

A Vörös Koponyát amúgy ezúttal nem az Amerika Kapitányból megismert színész, Hugo Weaving játszotta, hanem a The Walking Dead-ből ismert Ross Marquand keltette életre. 

THOR EZÉRT NEM ÖLTE MEG THANOS-T

2018.05.11. 10:24

Thor új fegyvert kapott, a Vihartörőre keresztlet csatabárdot, mellyel meg akarta ölni Thanos-t, és sikerült is volna, ha a fejére céloz. 
Ha a fejszét a fejébe állítja, Thanos azonnal elpusztult volna, és megmenekült volna a világegyetem teljes egésze. 
Miért a testét célozta? Joe Russo-tól kaptunk rá egy választ: 

Thor meg akarta mondani Thanos-nak, hogy bosszút állt.

Tehát ha minden igaz, akkor Thor azért nem ölte meg egyszerre a titánt, mert az orra alá akarta dörgölni, hogy bosszút állt Loki-ért, Heimdall-ért és a legyilkolt asgardiakért. Russo szerint a nézők együtt tudnak érezni a hatalmas fájdalommal, melyet a karakterek éreznek, de valamiért mégsem annyira mérgesek Thor hibája miatt, mint Űrlordé miatt, aki szintén elbaltázott egy jó lehetőséget Thanos megölésére. 

ELLOPTÁK VASEMBER PÁNCÉLJÁT

2018.05.10. 19:46

A rendőrség Tony Stark híres Vasember jelmezét keresi, ugyanis az ikonikus karmazsin és arany öltöny eltűnt egy Los Angeles-i filmtároló létesítményből - jelentette be a CBS News. A jelmez becsült értéke 325 000 dollár. Az öltöny valamikor február és április 25. között tűnhetett el a pacoima-i raktárból, minek feje, mellkas, lábai és karjai hiányoznak. A raktár tulajdonosai kedden ellenőrizték a helyet, és felhívták a rendőrséget, amikor nem látták az öltözetet.
Robert Downey Jr. 2008 óta főszereplője a Vasember filmeknek, és azóta már több ízben is magára öltötte a szóban forgó jelmezt. 

A BOSSZÚÁLLÓK EGYEN TETOVÁLÁSA

2018.05.08. 15:23

Robert Downey Jr. leleplezte, hogy a hat eredeti Bosszúállóból öten egyen tetoválást csináltattak. Szórakozottan mesélte el a történetet az Entertainment Weekly-nek: 

Az hat eredeti Bosszúállóból öten tetováltattunk. A hatodik tetoválást maga a tetoválóművész kapta Mark Ruffalo helyett, aki kimaradt belőle. Az egész (Scarlett) Johansson ötlete volt, ő és (Chris) Evans New York-ban csináltatták meg. Aztán ez a New York-i srác, Josh Lord, aki csodálatos, eljutott LA-ba, és megcsinálta nekem, és (Jeremy) Renner-nek is, aztán zaklattuk vele (Chris) Hemsworth-t, és végül megkapta ő is.
Mindannyian húztunk egy vonalat a tetoválóművész lábára, ami kész mészárlás volt. És mindannyian beleegyeztünk, hogy a hatodik tetoválást ő kapja meg, hiszen ő tervezte. 

A fenti képre kattintva megnézhetitek az eseményen készült képeket, és magát a tetoválást is. 

A HANGYA ÉS A DARÁZS - SZINKRONOS ELŐZETES

2018.05.08. 15:19

 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu