A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


FRISSEK ÉS HÍREK

MIÉRT HOZTÁK VISSZA VÖRÖS KOPONYÁT?

2018.05.12. 09:45

A tény, hogy a Vörös Koponya a Lélek Kő őrzőjévé vált, sokakat meglepett, és mindenkiben egy kérdés merült fel: Miért pont ő? 
A Russo testvérek elárulták, hogy miért pont ezt a régi ellenséget hozták vissza.

Valakinek a Lélek Kő kapujában kellett lennie, és valakinek fel kellett állítania a szabályokat Thanos-nak és Gamora-nak.Valakinek, akinek története van a kövekkel, és akinek nagyobb tapasztalata van velük.

A Vörös Koponyát amúgy ezúttal nem az Amerika Kapitányból megismert színész, Hugo Weaving játszotta, hanem a The Walking Dead-ből ismert Ross Marquand keltette életre. 

THOR EZÉRT NEM ÖLTE MEG THANOS-T

2018.05.11. 10:24

Thor új fegyvert kapott, a Vihartörőre keresztlet csatabárdot, mellyel meg akarta ölni Thanos-t, és sikerült is volna, ha a fejére céloz. 
Ha a fejszét a fejébe állítja, Thanos azonnal elpusztult volna, és megmenekült volna a világegyetem teljes egésze. 
Miért a testét célozta? Joe Russo-tól kaptunk rá egy választ: 

Thor meg akarta mondani Thanos-nak, hogy bosszút állt.

Tehát ha minden igaz, akkor Thor azért nem ölte meg egyszerre a titánt, mert az orra alá akarta dörgölni, hogy bosszút állt Loki-ért, Heimdall-ért és a legyilkolt asgardiakért. Russo szerint a nézők együtt tudnak érezni a hatalmas fájdalommal, melyet a karakterek éreznek, de valamiért mégsem annyira mérgesek Thor hibája miatt, mint Űrlordé miatt, aki szintén elbaltázott egy jó lehetőséget Thanos megölésére. 

ELLOPTÁK VASEMBER PÁNCÉLJÁT

2018.05.10. 19:46

A rendőrség Tony Stark híres Vasember jelmezét keresi, ugyanis az ikonikus karmazsin és arany öltöny eltűnt egy Los Angeles-i filmtároló létesítményből - jelentette be a CBS News. A jelmez becsült értéke 325 000 dollár. Az öltöny valamikor február és április 25. között tűnhetett el a pacoima-i raktárból, minek feje, mellkas, lábai és karjai hiányoznak. A raktár tulajdonosai kedden ellenőrizték a helyet, és felhívták a rendőrséget, amikor nem látták az öltözetet.
Robert Downey Jr. 2008 óta főszereplője a Vasember filmeknek, és azóta már több ízben is magára öltötte a szóban forgó jelmezt. 

A BOSSZÚÁLLÓK EGYEN TETOVÁLÁSA

2018.05.08. 15:23

Robert Downey Jr. leleplezte, hogy a hat eredeti Bosszúállóból öten egyen tetoválást csináltattak. Szórakozottan mesélte el a történetet az Entertainment Weekly-nek: 

Az hat eredeti Bosszúállóból öten tetováltattunk. A hatodik tetoválást maga a tetoválóművész kapta Mark Ruffalo helyett, aki kimaradt belőle. Az egész (Scarlett) Johansson ötlete volt, ő és (Chris) Evans New York-ban csináltatták meg. Aztán ez a New York-i srác, Josh Lord, aki csodálatos, eljutott LA-ba, és megcsinálta nekem, és (Jeremy) Renner-nek is, aztán zaklattuk vele (Chris) Hemsworth-t, és végül megkapta ő is.
Mindannyian húztunk egy vonalat a tetoválóművész lábára, ami kész mészárlás volt. És mindannyian beleegyeztünk, hogy a hatodik tetoválást ő kapja meg, hiszen ő tervezte. 

A fenti képre kattintva megnézhetitek az eseményen készült képeket, és magát a tetoválást is. 

A HANGYA ÉS A DARÁZS - SZINKRONOS ELŐZETES

2018.05.08. 15:19

 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl