A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


Steve Rogers/Amerika Kapitány
 
Steven Grant ”Steve” Rogers II. világháborús veterán, a világ első szuperhőse. A New York-i Brooklynban született, és fiatalon számos egészségügyi problémája volt. Ezek miatt többször is próbálkoznia kellett, hogy bevonulhasson a seregbe. Önként jelentkezett a Szuper Katona programba, ahol a gyenge fiatalemberből a tökéletesség csúcspontja lett. Ezután nem sokkal ő lett a háború úgynevezett kabalája, mint Amerika Kapitány, majd később harci szerepet vállalt, és felszabadította a foglyul eltett szövetségeseket.
 
1943-1945-is a Kapitány és csapata, a Howling Commando több HYDRA bázist támadott meg, hogy elfogja a Vörös Koponyát, és visszaszerezze a Tesseract-ot. 
 
Rogers a világháború alatt igazi legendává nőtte ki magát, és ebben az időben szoros kapcsolatot ápolt Peggy Carter SSR ügynökkel. Annak ellenére, hogy elveszítette legjobb barátját és csapattársát, Bucky Barnes-t egy küldetés során, Rogers folytatta a szövetségeseivel a háborút, de a végső küldetés során összeütközésbe keveredett az Északi-sarkon. Közeli barátja, Howard Stark rengeteg időt töltött a kereséssel, de hiába. Rogers közel 70 évet töltött jégbe fagyva, mielőtt a S.H.I.E.L.D. megtalálta őt a 21. század elején. Amikor felébredt, Rogers egyedül találta magát egy olyan modern világban, amelyet még sosem látott. 
 
Miután egy Loki nevű asgardi ellopta a Tesseract-ot, és hadat üzent az emberiségnek, Rogers csatlakozik a Bosszúállókhoz, köztük Howard Stark fiához, Tony-hoz, és jelentős szerepet vállal a New York-i csatában, és a Chitauri invázió leverésében.
 
Az ártatlan életek biztonságossá tétele segít Rogers-nek megtalálni a helyét az új világban, és arra készteti őt, hogy csatlakozzon a S.H.I.E.L.D.-hez, mint a béke és az igazságosság fenntartásának egyik módja. Azonban, miután évek óta kötelességtudóan szolgálta az ügynökséget, Rogers felfedezte, hogy a HYDRA, amit 1945-ben feloszlatott, a S.H.I.E.L.D.-ben parazita formájában titokban létezett, és egy új világrendet próbáltak létrehozni. Rogers legjobb barátja, Bucky Barnes-ról kiderül, hogy életben van, és egy agy-mosott gyilkosként működik, akit a Tél Katonájának neveznek. A Bosszúállók Fekete Özvegyével, illetve Sam Wilson és Maria Hill ügynökkel megszüntetik a HYDRA felkelést.
 
A győzelem után Rogers egy másik válságba kerül, mikor a Bruce Banner és Tony Stark által létrehozott Ultron megpróbálja kiirtani az emberiséget. A Sokovia-i csata során sikerült legyőzniük, ez azonban rengeteg ártatlan életet követelt. 
 
Évek múlva Lagosban egy szörnyű balesetnek köszönhetően, melyet Wanda Maximoff okozott, Thaddeus Ross elrendeli, hogy a Bosszúállók írjanak alá egy egyezményt, mely kimondja, hogy mindannyian az államok felügyelete alá kerülnek, és csak akkor intézkedhetnek, ha ők megbízzák őket. Rogers, aki nem tudott megbízni a hivatalos irányító testületben a HYDRA felkelés után, nem volt hajlandó aláírni. Ezután közvetlenül Stark-hoz fordult, aki hitt a szabályozási felügyelet szükségességében, és segített a megállapodások megfogalmazásában. Amikor a Tél Katonája újjáéledt, és halálos áldozatok elsődleges gyanúsítottja lett, beleértve a Wakanda királyát is, Rogers nem engedelmeskedett a parancsoknak, Barnes védelmében. Ez a cselekvés kirobbantotta a Bosszúállók polgárháborút, és arra késztette a Bosszúállókat, hogy két részre oszthassanak: az egyiket Rogers, a másikat Stark vezette.
Stark idővel rájött, hogy Rogers és Barnes végig igazat mondott, és nem a Tél Katonája felelős a történtekért. Azonban a fegyverszünet rövid életű volt, miután Stark felfedezte, hogy Barnes, a HYDRA parancsára meggyilkolta a szüleit. Stark megpróbálta megölni Barnes-t, és kénytelen volt harcolni Rogers ellen is, aki meg akarta védeni barátját. Az ezt követő csatában Stark felrobbantotta Barnes fém karját, miközben Rogers letiltotta Stark páncélját, és maga mögött hagyta a pajzsát, amit Stark szerint nem is érdemelt meg.
Rogers, miután kiszabadította hű társait a börtönből, Barnes-szal Wakanda-ba mennek, ahol menedékjogot kapnak az új királytól, T'Challa-tól. 
 
Mikor Thanos és a Fekete Rend tagjai megtámadják a Földet, és az Elme Kövét keresik, Rogers, Romanoff és Wilson felhagynak a bujkálással, hogy megvédjék Wanda Maximoff-ot és Víziót Skóciában. Ezután együtt térnek vissza a Bosszúállók hadiszállására, ahol James Rhodes-szal és a visszatért Bruce Banner-el újra csapatot alkotnak. 
Víziót Wakanda-ba viszik, hogy kiszedjék a fejéből az Elme Kövét, anélkül, hogy az a halálát okozná. 
Rogers és az egész csapat megpróbálja megvédeni Wakanda-t a támadóktól, de minden hiába, hiszen Thanos megszerzi az összes követ, és beteljesíti akaratát, miszerint a világegyetem felét el akarja pusztítani. Csak Rogers, Romanoff, Banner, Rhodes, Okoye, M'Baku, Thor és Mordály élik túl a földi csatát. 
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!