A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


Peter Quill/Űrlord
 
Peter Jason Quill félig ember, félig pedig földönkívüli, akit 1988-ban rabolt el egy Yondu nevű földönkívüli a Földről. Az elrablása után hírnevet szerzett, mint a legendás törvénysértő Űrlord. 2014-ben úgy döntött, hogy elhagyja Yondu klánját és egyedül dolgozott, kezdve azzal, hogy ellopott egy Gömb nevű értékes műtárgyat. Letartóztatását követõen, Gamora, Drax, Mordály és Groot lettek a szövetségesei, és késõbb megalakította velük a Galaxis õrzõit, hogy megakadályozzák Ronan-t, hogy elpusztítsa Xandar-t. A Xandar-i csata után útra kelt a többi Őrzővel, hogy "valami jót és egy kicsit rosszat" tegyen.
 
Hónapokkal később az Űrlord vezette csapat, a Galaxis őrzői a Sovereign bolygón tartózkodott, ahol feladatuk volt. A csapat egy interdimenzionális lényt ölt meg, ami a bolygó energiaforrását, az anulax elemet fogyasztotta. A legyőzéséért cserébe a bolygó főpapnője, Ayesha átadta az általuk elfogott Nebulát, Gamora "testvérét", akire hatalmas vérdíjat tűztek ki. Az őrzők mentek volnai a Xandar-ra felvenni a pénzt, ám a Sovereign flottája rajtuk ütött, mert Mordály ellopott tőlük pár anulax elemet. A csapat űrhajója a Berhert bolygón zuhant le, ám előtte még egy fickó egy űrhajón kinyírta a teljes sovereign flottát. A bolygóra leszállt a rejtélyes fickó, akit Ego-nak hívtak és aki nem más volt, mint állítása szerint Peter apja. Ego és csatlósa, az érzelmek irányítására képes Mantis azért jöttek, hogy Ego bolygójára vigyék Petert, aki végül Gamorával és Drax-szal velük tartott. 
Quill néhány nap után rájött, hogy Ego felelős az anyja haláláért, és ellene szegül.
Közben megérkezett Yondu is, Mordály és Groot társaságában, és Ego bolygójának magjához repülve felrobbantják az egészet. 
Yondu feláldozva saját életét, megmenti Peter-t, aki rájön, hogy valójában Yondu volt az igazi apja, még ha nem is tőle származott. 
 
A Galaxis őrzői az űrben rátalálnak Thor-ra, akitől megtudják, hogy Gamora nevelőapja, Thanos elkezdte megszerezni a Végtelen Köveket. Groot és Mordály Thor-ral tartanak, hogy segítsenek neki megszerezni a fegyvert, amivel legyőzhetik a titánt, Peter, Gamora, Drax és Mantis pedig a Tudástérbe mennek, hogy megszerezzék a Gyűjtőtől a Valóságkövet, de azt Thanos már birtokba vette. 
Quill, Drax és Mantis a Titánra mennek, ahol találkoznak Vasemberrel, Pókemberrel és Doktor Strange-el, akikkel egyesülve megpróbálják legyőzni Thanos-t. Majdnem sikerrel járnak, mikor sikerül lehúzniuk Thanos kesztyűjét, de Peter elveszíti az eszét, és megtámadja Thanos-t, mikor megtudja, hogy megölte Gamora-t, akit korábban elrabolt.
Thanos ennek köszönhetően legyőzi őket, és beteljesítve tervét, Mordályon kívül az összes Őrző meghal. 
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték