A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


Peter Quill/Űrlord
 
Peter Jason Quill félig ember, félig pedig földönkívüli, akit 1988-ban rabolt el egy Yondu nevű földönkívüli a Földről. Az elrablása után hírnevet szerzett, mint a legendás törvénysértő Űrlord. 2014-ben úgy döntött, hogy elhagyja Yondu klánját és egyedül dolgozott, kezdve azzal, hogy ellopott egy Gömb nevű értékes műtárgyat. Letartóztatását követõen, Gamora, Drax, Mordály és Groot lettek a szövetségesei, és késõbb megalakította velük a Galaxis õrzõit, hogy megakadályozzák Ronan-t, hogy elpusztítsa Xandar-t. A Xandar-i csata után útra kelt a többi Őrzővel, hogy "valami jót és egy kicsit rosszat" tegyen.
 
Hónapokkal később az Űrlord vezette csapat, a Galaxis őrzői a Sovereign bolygón tartózkodott, ahol feladatuk volt. A csapat egy interdimenzionális lényt ölt meg, ami a bolygó energiaforrását, az anulax elemet fogyasztotta. A legyőzéséért cserébe a bolygó főpapnője, Ayesha átadta az általuk elfogott Nebulát, Gamora "testvérét", akire hatalmas vérdíjat tűztek ki. Az őrzők mentek volnai a Xandar-ra felvenni a pénzt, ám a Sovereign flottája rajtuk ütött, mert Mordály ellopott tőlük pár anulax elemet. A csapat űrhajója a Berhert bolygón zuhant le, ám előtte még egy fickó egy űrhajón kinyírta a teljes sovereign flottát. A bolygóra leszállt a rejtélyes fickó, akit Ego-nak hívtak és aki nem más volt, mint állítása szerint Peter apja. Ego és csatlósa, az érzelmek irányítására képes Mantis azért jöttek, hogy Ego bolygójára vigyék Petert, aki végül Gamorával és Drax-szal velük tartott. 
Quill néhány nap után rájött, hogy Ego felelős az anyja haláláért, és ellene szegül.
Közben megérkezett Yondu is, Mordály és Groot társaságában, és Ego bolygójának magjához repülve felrobbantják az egészet. 
Yondu feláldozva saját életét, megmenti Peter-t, aki rájön, hogy valójában Yondu volt az igazi apja, még ha nem is tőle származott. 
 
A Galaxis őrzői az űrben rátalálnak Thor-ra, akitől megtudják, hogy Gamora nevelőapja, Thanos elkezdte megszerezni a Végtelen Köveket. Groot és Mordály Thor-ral tartanak, hogy segítsenek neki megszerezni a fegyvert, amivel legyőzhetik a titánt, Peter, Gamora, Drax és Mantis pedig a Tudástérbe mennek, hogy megszerezzék a Gyűjtőtől a Valóságkövet, de azt Thanos már birtokba vette. 
Quill, Drax és Mantis a Titánra mennek, ahol találkoznak Vasemberrel, Pókemberrel és Doktor Strange-el, akikkel egyesülve megpróbálják legyőzni Thanos-t. Majdnem sikerrel járnak, mikor sikerül lehúzniuk Thanos kesztyűjét, de Peter elveszíti az eszét, és megtámadja Thanos-t, mikor megtudja, hogy megölte Gamora-t, akit korábban elrabolt.
Thanos ennek köszönhetően legyőzi őket, és beteljesítve tervét, Mordályon kívül az összes Őrző meghal. 
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl