A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


Peter Quill/Űrlord
 
Peter Jason Quill félig ember, félig pedig földönkívüli, akit 1988-ban rabolt el egy Yondu nevű földönkívüli a Földről. Az elrablása után hírnevet szerzett, mint a legendás törvénysértő Űrlord. 2014-ben úgy döntött, hogy elhagyja Yondu klánját és egyedül dolgozott, kezdve azzal, hogy ellopott egy Gömb nevű értékes műtárgyat. Letartóztatását követõen, Gamora, Drax, Mordály és Groot lettek a szövetségesei, és késõbb megalakította velük a Galaxis õrzõit, hogy megakadályozzák Ronan-t, hogy elpusztítsa Xandar-t. A Xandar-i csata után útra kelt a többi Őrzővel, hogy "valami jót és egy kicsit rosszat" tegyen.
 
Hónapokkal később az Űrlord vezette csapat, a Galaxis őrzői a Sovereign bolygón tartózkodott, ahol feladatuk volt. A csapat egy interdimenzionális lényt ölt meg, ami a bolygó energiaforrását, az anulax elemet fogyasztotta. A legyőzéséért cserébe a bolygó főpapnője, Ayesha átadta az általuk elfogott Nebulát, Gamora "testvérét", akire hatalmas vérdíjat tűztek ki. Az őrzők mentek volnai a Xandar-ra felvenni a pénzt, ám a Sovereign flottája rajtuk ütött, mert Mordály ellopott tőlük pár anulax elemet. A csapat űrhajója a Berhert bolygón zuhant le, ám előtte még egy fickó egy űrhajón kinyírta a teljes sovereign flottát. A bolygóra leszállt a rejtélyes fickó, akit Ego-nak hívtak és aki nem más volt, mint állítása szerint Peter apja. Ego és csatlósa, az érzelmek irányítására képes Mantis azért jöttek, hogy Ego bolygójára vigyék Petert, aki végül Gamorával és Drax-szal velük tartott. 
Quill néhány nap után rájött, hogy Ego felelős az anyja haláláért, és ellene szegül.
Közben megérkezett Yondu is, Mordály és Groot társaságában, és Ego bolygójának magjához repülve felrobbantják az egészet. 
Yondu feláldozva saját életét, megmenti Peter-t, aki rájön, hogy valójában Yondu volt az igazi apja, még ha nem is tőle származott. 
 
A Galaxis őrzői az űrben rátalálnak Thor-ra, akitől megtudják, hogy Gamora nevelőapja, Thanos elkezdte megszerezni a Végtelen Köveket. Groot és Mordály Thor-ral tartanak, hogy segítsenek neki megszerezni a fegyvert, amivel legyőzhetik a titánt, Peter, Gamora, Drax és Mantis pedig a Tudástérbe mennek, hogy megszerezzék a Gyűjtőtől a Valóságkövet, de azt Thanos már birtokba vette. 
Quill, Drax és Mantis a Titánra mennek, ahol találkoznak Vasemberrel, Pókemberrel és Doktor Strange-el, akikkel egyesülve megpróbálják legyőzni Thanos-t. Majdnem sikerrel járnak, mikor sikerül lehúzniuk Thanos kesztyűjét, de Peter elveszíti az eszét, és megtámadja Thanos-t, mikor megtudja, hogy megölte Gamora-t, akit korábban elrabolt.
Thanos ennek köszönhetően legyőzi őket, és beteljesítve tervét, Mordályon kívül az összes Őrző meghal. 
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!