A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


Tony Stark/Vasember
 
Anthony Edwars ”Tony” Stark egy excentrikus géniusz, milliárdos, playboy és filantróp, valamint a Stark Industries korábbi vezetője. Saját gazdagságával és kivételes technikai tudásával, Stark sok éven át élvezte a playboy életstílust, amíg a Tíz Gyűrű nevű szervezet el nem rabolta. Tudásának köszönhetően létrehozott egy páncélos öltözetet, melynek köszönhetően sikerült elmenekülnie. 
Hazatérve páncélos szuperhős lett, és Vasember néven vált ismertté, és terroristák ellen küzdött, köztük korábbi üzleti partnere, Obadiah Stane ellen. Stark élvezte az új titkos személyazonosságával járó hírnevet, és úgy döntött, hogy megosztja a világgal, nyilvánosan bejelentve magát Vasembernek.
 
A világ minden tájáról legyőzve ellenségeitől, Stark saját aknavetőjének köszönhetően haldoklott, miközben a vádló terrorista, Ivan Vanko megpróbálta elpusztítani örökségét.
Mivel mindkét csatában segítséget nyújtottak neki, Stark vonakodva beleegyezett, hogy tanácsadójaként szolgálja Nick Fury  békefenntartó hírszerző ügynökségének, a S.H.I.E.L.D.-nek, ahol pozícióját a technológia korszerűsítésére használta fel. 
 
A világot újra támadás érte, ezért Stark csatlakozott a Bosszúállókhoz, hogy segítsen legyőzni Loki és a Chitauri-t. A csatának köszönhetően a poszttraumatikus stressz-rendellenességben szenvedett, ami arra késztette őt, hogy létrehozza a vas légiót, hogy megóvja a világot és segítsen neki nyugdíjba vonulni.
 
A mandarin fenyegetései arra késztették a nyugdíjba vonuló Stark-ot, hogy újra megvédje a világot. Szeretteit veszélybe sodorja, és otthonának megsemmisítésével védtelen marad. 
Stark rájön, hogy a támadások mögött egy bizonyos Aldrich Killian áll, a mandarint pedig csak Trevor Slattery játszotta el. Végül Tony legyőzi Killian-t, és majdnem elveszíti Pepper-t. A csatában az összes fegyverét megsemmisíti. 
A HYDRA fenyegetésének köszönhetően újra magára öltötte Vasember szerepét, és újra fegyvereket épített, hogy legyőzhessék Wolfgang von Strucker-t. 
 
Miután a HYDRA fenyegetése véget ért, Stark létrehozott egy mesterséges intelligenciájú békefenntartót, hogy megvédje a világot, Bruce Banner segítségével. Ultron azonban úgy döntött, hogy maga az emberiség fenyegeti a világot, ezért programja szerint úgy döntött, hogy kioltja az emberiséget. A Bosszúállók legyőzték Ultron-t, de ez rengeteg ártatlan emberéletet követelt. 
Ezután Stark visszavonult aktív szolgálatából, Ulton létrehozásának bűntudata miatt. A sok elveszett élet és pusztítás pedig meggyőzte őt, hogy aláírja és támogassa a Sokovia-i megállapodást, mely szerint a Bosszúállók az államhoz tartoznak.
A Bosszúállók fele, Steve Rogers vezetésével ellenük szegődik, így hazaárulónak nyílvánítják őket. 
Steve a törvény ellen cselekszik, mikor a Tél Katonája védelmében Stark ellen fordul. 
Tony végül megtudja, hogy Helmut Zemo manipulálta őket, de rájön arra is, hogy a Tél Katonája felelős a szülei haláláért. Így bosszúszomjasan indul harcba Rogers és Barnes ellen. Rogers megnyerve a csatát, megszökik Barnes-szal, Stark pedig visszatér New York-ba, és Peter Parker, a Pókember mentorává válik. 
 
Miután Bruce Banner visszatér a bolygóra, vele és Dr. Strange segítségével Thanos és a Fekete Rend ellen indulnak, hogy újra megvédjék a Földet. A Fekete Rend elrabolja Strange-et, de Stark Pókember segítségével kiszabadítja. Ezután a Titán nevű bolygóra mennek, legyőzni Thanos-t. Itt találkoznak a Galaxis őrzőivel.
Thanos később majdnem megöli Tony-t, de Dr. Strange feládozza az eddig őrizgetett Idő Követ, hogy megmentse őt. 
Thanos végül eléri a célját, Tony pedig Nebula-val együtt nézi végig, ahogy szövetségeseik semmivé válnak és szétbomlanak. 
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl