A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


Tony Stark/Vasember
 
Anthony Edwars ”Tony” Stark egy excentrikus géniusz, milliárdos, playboy és filantróp, valamint a Stark Industries korábbi vezetője. Saját gazdagságával és kivételes technikai tudásával, Stark sok éven át élvezte a playboy életstílust, amíg a Tíz Gyűrű nevű szervezet el nem rabolta. Tudásának köszönhetően létrehozott egy páncélos öltözetet, melynek köszönhetően sikerült elmenekülnie. 
Hazatérve páncélos szuperhős lett, és Vasember néven vált ismertté, és terroristák ellen küzdött, köztük korábbi üzleti partnere, Obadiah Stane ellen. Stark élvezte az új titkos személyazonosságával járó hírnevet, és úgy döntött, hogy megosztja a világgal, nyilvánosan bejelentve magát Vasembernek.
 
A világ minden tájáról legyőzve ellenségeitől, Stark saját aknavetőjének köszönhetően haldoklott, miközben a vádló terrorista, Ivan Vanko megpróbálta elpusztítani örökségét.
Mivel mindkét csatában segítséget nyújtottak neki, Stark vonakodva beleegyezett, hogy tanácsadójaként szolgálja Nick Fury  békefenntartó hírszerző ügynökségének, a S.H.I.E.L.D.-nek, ahol pozícióját a technológia korszerűsítésére használta fel. 
 
A világot újra támadás érte, ezért Stark csatlakozott a Bosszúállókhoz, hogy segítsen legyőzni Loki és a Chitauri-t. A csatának köszönhetően a poszttraumatikus stressz-rendellenességben szenvedett, ami arra késztette őt, hogy létrehozza a vas légiót, hogy megóvja a világot és segítsen neki nyugdíjba vonulni.
 
A mandarin fenyegetései arra késztették a nyugdíjba vonuló Stark-ot, hogy újra megvédje a világot. Szeretteit veszélybe sodorja, és otthonának megsemmisítésével védtelen marad. 
Stark rájön, hogy a támadások mögött egy bizonyos Aldrich Killian áll, a mandarint pedig csak Trevor Slattery játszotta el. Végül Tony legyőzi Killian-t, és majdnem elveszíti Pepper-t. A csatában az összes fegyverét megsemmisíti. 
A HYDRA fenyegetésének köszönhetően újra magára öltötte Vasember szerepét, és újra fegyvereket épített, hogy legyőzhessék Wolfgang von Strucker-t. 
 
Miután a HYDRA fenyegetése véget ért, Stark létrehozott egy mesterséges intelligenciájú békefenntartót, hogy megvédje a világot, Bruce Banner segítségével. Ultron azonban úgy döntött, hogy maga az emberiség fenyegeti a világot, ezért programja szerint úgy döntött, hogy kioltja az emberiséget. A Bosszúállók legyőzték Ultron-t, de ez rengeteg ártatlan emberéletet követelt. 
Ezután Stark visszavonult aktív szolgálatából, Ulton létrehozásának bűntudata miatt. A sok elveszett élet és pusztítás pedig meggyőzte őt, hogy aláírja és támogassa a Sokovia-i megállapodást, mely szerint a Bosszúállók az államhoz tartoznak.
A Bosszúállók fele, Steve Rogers vezetésével ellenük szegődik, így hazaárulónak nyílvánítják őket. 
Steve a törvény ellen cselekszik, mikor a Tél Katonája védelmében Stark ellen fordul. 
Tony végül megtudja, hogy Helmut Zemo manipulálta őket, de rájön arra is, hogy a Tél Katonája felelős a szülei haláláért. Így bosszúszomjasan indul harcba Rogers és Barnes ellen. Rogers megnyerve a csatát, megszökik Barnes-szal, Stark pedig visszatér New York-ba, és Peter Parker, a Pókember mentorává válik. 
 
Miután Bruce Banner visszatér a bolygóra, vele és Dr. Strange segítségével Thanos és a Fekete Rend ellen indulnak, hogy újra megvédjék a Földet. A Fekete Rend elrabolja Strange-et, de Stark Pókember segítségével kiszabadítja. Ezután a Titán nevű bolygóra mennek, legyőzni Thanos-t. Itt találkoznak a Galaxis őrzőivel.
Thanos később majdnem megöli Tony-t, de Dr. Strange feládozza az eddig őrizgetett Idő Követ, hogy megmentse őt. 
Thanos végül eléri a célját, Tony pedig Nebula-val együtt nézi végig, ahogy szövetségeseik semmivé válnak és szétbomlanak. 
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG