A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


Tony Stark/Vasember
 
Anthony Edwars ”Tony” Stark egy excentrikus géniusz, milliárdos, playboy és filantróp, valamint a Stark Industries korábbi vezetője. Saját gazdagságával és kivételes technikai tudásával, Stark sok éven át élvezte a playboy életstílust, amíg a Tíz Gyűrű nevű szervezet el nem rabolta. Tudásának köszönhetően létrehozott egy páncélos öltözetet, melynek köszönhetően sikerült elmenekülnie. 
Hazatérve páncélos szuperhős lett, és Vasember néven vált ismertté, és terroristák ellen küzdött, köztük korábbi üzleti partnere, Obadiah Stane ellen. Stark élvezte az új titkos személyazonosságával járó hírnevet, és úgy döntött, hogy megosztja a világgal, nyilvánosan bejelentve magát Vasembernek.
 
A világ minden tájáról legyőzve ellenségeitől, Stark saját aknavetőjének köszönhetően haldoklott, miközben a vádló terrorista, Ivan Vanko megpróbálta elpusztítani örökségét.
Mivel mindkét csatában segítséget nyújtottak neki, Stark vonakodva beleegyezett, hogy tanácsadójaként szolgálja Nick Fury  békefenntartó hírszerző ügynökségének, a S.H.I.E.L.D.-nek, ahol pozícióját a technológia korszerűsítésére használta fel. 
 
A világot újra támadás érte, ezért Stark csatlakozott a Bosszúállókhoz, hogy segítsen legyőzni Loki és a Chitauri-t. A csatának köszönhetően a poszttraumatikus stressz-rendellenességben szenvedett, ami arra késztette őt, hogy létrehozza a vas légiót, hogy megóvja a világot és segítsen neki nyugdíjba vonulni.
 
A mandarin fenyegetései arra késztették a nyugdíjba vonuló Stark-ot, hogy újra megvédje a világot. Szeretteit veszélybe sodorja, és otthonának megsemmisítésével védtelen marad. 
Stark rájön, hogy a támadások mögött egy bizonyos Aldrich Killian áll, a mandarint pedig csak Trevor Slattery játszotta el. Végül Tony legyőzi Killian-t, és majdnem elveszíti Pepper-t. A csatában az összes fegyverét megsemmisíti. 
A HYDRA fenyegetésének köszönhetően újra magára öltötte Vasember szerepét, és újra fegyvereket épített, hogy legyőzhessék Wolfgang von Strucker-t. 
 
Miután a HYDRA fenyegetése véget ért, Stark létrehozott egy mesterséges intelligenciájú békefenntartót, hogy megvédje a világot, Bruce Banner segítségével. Ultron azonban úgy döntött, hogy maga az emberiség fenyegeti a világot, ezért programja szerint úgy döntött, hogy kioltja az emberiséget. A Bosszúállók legyőzték Ultron-t, de ez rengeteg ártatlan emberéletet követelt. 
Ezután Stark visszavonult aktív szolgálatából, Ulton létrehozásának bűntudata miatt. A sok elveszett élet és pusztítás pedig meggyőzte őt, hogy aláírja és támogassa a Sokovia-i megállapodást, mely szerint a Bosszúállók az államhoz tartoznak.
A Bosszúállók fele, Steve Rogers vezetésével ellenük szegődik, így hazaárulónak nyílvánítják őket. 
Steve a törvény ellen cselekszik, mikor a Tél Katonája védelmében Stark ellen fordul. 
Tony végül megtudja, hogy Helmut Zemo manipulálta őket, de rájön arra is, hogy a Tél Katonája felelős a szülei haláláért. Így bosszúszomjasan indul harcba Rogers és Barnes ellen. Rogers megnyerve a csatát, megszökik Barnes-szal, Stark pedig visszatér New York-ba, és Peter Parker, a Pókember mentorává válik. 
 
Miután Bruce Banner visszatér a bolygóra, vele és Dr. Strange segítségével Thanos és a Fekete Rend ellen indulnak, hogy újra megvédjék a Földet. A Fekete Rend elrabolja Strange-et, de Stark Pókember segítségével kiszabadítja. Ezután a Titán nevű bolygóra mennek, legyőzni Thanos-t. Itt találkoznak a Galaxis őrzőivel.
Thanos később majdnem megöli Tony-t, de Dr. Strange feládozza az eddig őrizgetett Idő Követ, hogy megmentse őt. 
Thanos végül eléri a célját, Tony pedig Nebula-val együtt nézi végig, ahogy szövetségeseik semmivé válnak és szétbomlanak. 
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!