A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  
  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


FRISSEK ÉS HÍREK

KIDERÜLT, MIK VOLTAK GROOT UTOLSÓ SZAVAI

2018.05.07. 20:10
 
A Marvel Studios eddigi legnagyobb szabású filmje, a Végtelen háború rendesen földbe állította a nézőket befejező képsoraival. Főgonosza, a valahogy szimpatikussá tett Thanos nem egyszerűen győzedelmeskedett, de olyat tett, amihez hasonlót még soha senki az univerzumban: egy mozdulattal kiirtotta annak fél lakosságát. És a vásznon láttuk elporladni többek között Buckyt, Peter Quillt, Draxet, a Skarlát Boszorkányt, Doctor Strange-et, a Fekete Párducot, és talán a legszívszaggatóbb (egyébként rögtönzött) pillanatokban a kis Peter Parkert is.
 
Legalábbis idáig azt hittük, hogy Pókember halála volt a legszívszaggatóbb, de James Gunn-nak köszönhetően most már azt is tudjuk, mit mondott a szintén enyészetté váló Groot Mordálynak, mielőtt eltűnt volna.
 
Mint közismeretes, A galaxis őrzői 1-2. során pillanatok alatt rajongói kedvenccé váló Groot csupán három szóval kommunikál ("én vagyok Groot"), ám ezeket minden egyes alkalommal máshogy ejti ki, ezáltal valójában mindig mást mond. Eddig mindig volt valaki, aki lefordította nekünk, hogy épp mit mond (eredeti hangján Vin Diesellel), ám most az egyszer a lelkileg teljesen megsemmisült Mordály nem fordította le az utolsó "én vagyok Groot"-ot.
 
James Gunn megtette nekünk: Groot azt mondja félelemittas hangon Mordálynak, hogy "Apa."
 
Hiába is próbálnánk most nem könnyezni... Nem elég, hogy Mordály elveszítette minden barátját, hisz Nebulát leszámítva ő az egyedüli Őrző, aki túlélte Thanos csettintését, nem elég, hogy Mordály elveszítette a legjobb barátját, Grootot, most kiderült, hogy a tinédzser Groot mindig is úgy tekintett rá, mintha az apja lenne...
 
Oké, oké. Tudjuk... reméljük, hogy Groot és a többiek nem vesztek el: jövőre érkezik a Bosszúállók 4. felvonása, melynek az lesz a célja, hogy ezt az egészet visszacsinálja, de akkor is szívfacsaró érzés, nem igaz?
 
A cikk forrása: http://hu.ign.com/

A BOSSZÚÁLLÓK LERAJZOLTÁK MAGUKAT

2018.05.06. 10:46

A Bosszúállók színészei Jimmy Kimmel műsorában jártak, ahol minannyian lerajzolták filmes karaktereiket. A remekműveket elárverezik, a bevételt pedig a Starlight Children’s Foundation kapja.

 
 

A HŐSÖK NEM TÁMADNAK FEL A 4. RÉSZBEN

2018.05.03. 09:40
 
A film írói megerősítették, hogy nem hoznak vissza minden karaktert a halálból a Bosszúállók 4.-ben.
A Bosszúállók: Végtelen háború sokkolta a közönséget azzal, hogy a hősök milyen sok áldozattal, kulcsfontosságú karakterek életével fizettek meg Thanos ellen vívott csatában, de még ez is kevés volt, hogy megállítsák az Őrült Titánt, aki egy csettintéssel kipusztította a fél univerzumot. A film után a rajongók azon kezdtek el spekulálni, hogy a Bosszúállók 4. megoldja ezt a problémát, visszafordítják a cselekményt és a hősöket feltámasztják benne. Azonban a Végtelen háború írópárosa, Christopher Markus és Stephen McFeely kijelentették, hogy negyedik Bosszúállók-film nem fogja feltámasztani az áldozatokat.
 
A Bosszúállók 4. nem azt fogja csinálni, mint amit gondoltok, hogy tennie kéne. Ez egy másfajta film lesz, mint aminek gondoljátok.
 
Markus továbbá megjegyezte azt is, hogy a filmben történt halálesetek valóban megtörténtek:
 
Valamint a halálesetek valódiak voltak. Csak annyit akarok mondani, hogy ez a valóság, és minél hamarabb elfogadod ezt, annál gyorsabb lesz túllépni a bánaton.
 
McFeely annyival még kiegészítette az interjút, hogy a negyedik film felér majd az első részhez, hiszen ugyanaz a stúdió, ugyanaz a csapat készítette a két részt, sőt, egyidejűleg írták a forgatókönyveket is, így világos, hogy mennyire összefüggő két részről beszélünk. Jó hír azonban, meglepetések és örömteli pillanatok is akadnak majd a Bosszúállók 4.-ben. A filmre sajnos napra pontosan egy évet kell várnunk, hiszen 2019. május 2-án érkezik a magyar mozikba.
 
A cikk forrása: http://widescreen.hu/

GONOSZ TWEETEK

2018.05.02. 10:16

A Végtelen háború rekordokat döntött a mozikban, de még így is rengetegen vannak, akik nem szeretik a színészeket. Itt van egy videó, melyben Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Winston Duke, Elizabeth Olsen, Don Cheadle, Dave Bautista, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Paul Rudd, Karen Gillan, Paul Bettany, Chadwick Boseman, Chris Pratt és Chris Evans gonosz tweeteket olvasnak fel az anti-rajongóktól. 

A HANGYA ÉS A DARÁZS - ÚJ ELŐZETES

2018.05.01. 21:44

A Bosszúállók: Végtelen háború gőzerővel zakatol a mozikban, mi pedig már előre nézünk a következő Marvel filmre, a Hangya és a Darázsra, melyet hazánkban 2018. július 26-án mutatnak be.
Megtudhatjuk, hogy Scott Lang és a többiek miért nem vettek részt a fent említett háborúban, igaz a film a Végtelen háború előtt játszódik. 
A napokban kaptunk egy új plakátot a filmhez, melyen a Dr. Bill Foster/Góliát-ot alakító Laurence Fishburne is feltűnik, illetve Michelle Pfeiffer, aki Hope anyját, Janes van Dyne-t játsza, aki ugyebár az eredeti Darázst alakítja. 

Aztán a Végtelen háború színészeivel egy kisfilmet forgattak, amiben azon tanakodnak, hogy merre lehet a Hangya és a Darázs.

Végül pedig itt a szuper, új előzetes is a filmhez. 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX

 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl