A BOSSZÚÁLLÓK univerzum egyetlen magyar forrása
A BOSSZÚÁLLÓK

phmxd4edzq08hcgjb9nm.png

 
A GALAXIS ŐRZŐI

zx6ut08i39h2e4x2ocet.png

 
WAKANDA

nsayvkg5ixjdyf4x8um6.png

 
TÁRSOLDALAK

  

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2018-05-01
 


FRISSEK ÉS HÍREK

KI ÉLTE TÚL THANOS CSETTINTÉSÉT? - 1. RÉSZ

2018.05.13. 09:35

Thanos halálos csettintése a Bosszúállók: Végtelen háború végén véget vetett számos rajongó kedvenc Marvel karakterének, akik a szemünk előtt olvadtak a hamuvá.
De sokunkat foglalkoztat a gondolat - miután Thanos elpusztította az élet egy részét az univerzumban egyetlen pillanat alatt - hogy kik maradtak életben, és kik haltak meg. Mi történt azokkal, akik nem voltak benne a filmben?
A HuffPost pénteken készített egy interjút a rendező párossal, Joe és Anthony Russo-val, akik feltárták a különféle Marvel karakterek sorsát, akiket nem láttunk a Végtelen háborúban. Biztonságban vannak?

A testvérek előre jelezték, hogy bizonyos dolgokat titokban kell tartaniuk, mert túl spoileres lenne a 4. filmre nézve. 

HOWARD, A KACSA (Seth Green) 

Állapot: biztonságban van
A rendező megjegyzése: "Ő túlélte" - mondta Joe.
Gondolatok: Howard mindkét Galaxis Őrzői filmben szerepelt, és úgy tűnik, hogy esély lesz arra, hogy láthatjuk a 3. részben is. 

JANE FOSTER (Natalie Portman) 

Állapot: titkos
A rendező megjegyzése: "Amikor azt mondjuk, hogy spoiler, úgy értjük, hogy lehetséges spoiler." - mondta Anthony.
Gondolatok: Micsoda? Natalie Portman nem volt része az MCU-nak a 2013-as "Thor: Sötét világ" óta. Mindazonáltal, Portman azt mondta, hogy nyitott a Marvel univerzumra, szóval bármikor benne lenne, hogy Jane újra találkozzon Thor-ral. 

BETTY ROSS (Liv Tyler) 

Állapot: halott
A rendező megjegyzése: "Elment." - mondta Joe.
Gondolatok: Betty-t legutóbb a "Hihetetlen Hulk"-ban láthattuk, de volt róla szó, hogy megjelenik a "Végtelen háború"-ban. Viszont ez nem történt meg, és ezek után nem is számíthatunk rá. 

MIÉRT HOZTÁK VISSZA VÖRÖS KOPONYÁT?

2018.05.12. 09:45

A tény, hogy a Vörös Koponya a Lélek Kő őrzőjévé vált, sokakat meglepett, és mindenkiben egy kérdés merült fel: Miért pont ő? 
A Russo testvérek elárulták, hogy miért pont ezt a régi ellenséget hozták vissza.

Valakinek a Lélek Kő kapujában kellett lennie, és valakinek fel kellett állítania a szabályokat Thanos-nak és Gamora-nak.Valakinek, akinek története van a kövekkel, és akinek nagyobb tapasztalata van velük.

A Vörös Koponyát amúgy ezúttal nem az Amerika Kapitányból megismert színész, Hugo Weaving játszotta, hanem a The Walking Dead-ből ismert Ross Marquand keltette életre. 

THOR EZÉRT NEM ÖLTE MEG THANOS-T

2018.05.11. 10:24

Thor új fegyvert kapott, a Vihartörőre keresztlet csatabárdot, mellyel meg akarta ölni Thanos-t, és sikerült is volna, ha a fejére céloz. 
Ha a fejszét a fejébe állítja, Thanos azonnal elpusztult volna, és megmenekült volna a világegyetem teljes egésze. 
Miért a testét célozta? Joe Russo-tól kaptunk rá egy választ: 

Thor meg akarta mondani Thanos-nak, hogy bosszút állt.

Tehát ha minden igaz, akkor Thor azért nem ölte meg egyszerre a titánt, mert az orra alá akarta dörgölni, hogy bosszút állt Loki-ért, Heimdall-ért és a legyilkolt asgardiakért. Russo szerint a nézők együtt tudnak érezni a hatalmas fájdalommal, melyet a karakterek éreznek, de valamiért mégsem annyira mérgesek Thor hibája miatt, mint Űrlordé miatt, aki szintén elbaltázott egy jó lehetőséget Thanos megölésére. 

ELLOPTÁK VASEMBER PÁNCÉLJÁT

2018.05.10. 19:46

A rendőrség Tony Stark híres Vasember jelmezét keresi, ugyanis az ikonikus karmazsin és arany öltöny eltűnt egy Los Angeles-i filmtároló létesítményből - jelentette be a CBS News. A jelmez becsült értéke 325 000 dollár. Az öltöny valamikor február és április 25. között tűnhetett el a pacoima-i raktárból, minek feje, mellkas, lábai és karjai hiányoznak. A raktár tulajdonosai kedden ellenőrizték a helyet, és felhívták a rendőrséget, amikor nem látták az öltözetet.
Robert Downey Jr. 2008 óta főszereplője a Vasember filmeknek, és azóta már több ízben is magára öltötte a szóban forgó jelmezt. 

A BOSSZÚÁLLÓK EGYEN TETOVÁLÁSA

2018.05.08. 15:23

Robert Downey Jr. leleplezte, hogy a hat eredeti Bosszúállóból öten egyen tetoválást csináltattak. Szórakozottan mesélte el a történetet az Entertainment Weekly-nek: 

Az hat eredeti Bosszúállóból öten tetováltattunk. A hatodik tetoválást maga a tetoválóművész kapta Mark Ruffalo helyett, aki kimaradt belőle. Az egész (Scarlett) Johansson ötlete volt, ő és (Chris) Evans New York-ban csináltatták meg. Aztán ez a New York-i srác, Josh Lord, aki csodálatos, eljutott LA-ba, és megcsinálta nekem, és (Jeremy) Renner-nek is, aztán zaklattuk vele (Chris) Hemsworth-t, és végül megkapta ő is.
Mindannyian húztunk egy vonalat a tetoválóművész lábára, ami kész mészárlás volt. És mindannyian beleegyeztünk, hogy a hatodik tetoválást ő kapja meg, hiszen ő tervezte. 

A fenti képre kattintva megnézhetitek az eseményen készült képeket, és magát a tetoválást is. 

 
SZÖVETSÉGESEK

2r4gocgacxghcdfo0vr3.png

 
ELLENSÉGEK

syuls1u2mt6ens9p4n3t.png

 
CHATBOX